Šis tinklaraštininkas tiesiog pateikė paveikslėlį, įrodantį, kodėl neturėtumėte jaustis blogai dėl „Cheat Meals“

Apsvarstykite tai savo oficialiu kvietimu valgyti desertą šį vakarą.

Kad ir kokia švari būtų jūsų dieta, mes norime lažintis, kad pasigardžiuodavote save kaip apgaulingą patiekalą - po velnių, galbūt net visą apgaulės dieną. Nepaisant to, kad skonis mūsų mėgstamas greitasis maistas, nesunku leisti kaltės jausmui paskui, nors yra įrodymų, kad apgauti patiekalai gali padėti numesti svorio. Bet vienas tinklaraštininkas tiesiog pasidalijo galinga žinia, kodėl neturėtumėte sumušti savęs dėl retkarčiais vykdomo pig-out.

Fitness blogger Anna Victoria says she likes to follow the 80/20 rule: Eat healthy food 80 percent of the time and give yourself permission to indulge the other 20 percent. The 80 percent is about long-term enjoyment and satisfaction while the 20 percent is short term. We need a bit of both